Balans organiseert informatieavond over ADHD

Geplaatst op

Speciaal voor ouders van kinderen en jongeren met ADHD organiseren het Diakonessenhuis en de afdeling Westelijk Utrecht van Balans op maandag 24 oktober een voorlichtingsavond. Tijdens deze avond vertellen een kinderarts en een kinderpsycholoog wat ADHD is en welke behandelingsmogelijkheden er zijn. Er is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Balans Westelijk Utrecht is aanwezig met informatie.

Het Diakonessenhuis en Balans vinden het belangrijk om ouders en kinderen goed te informeren over ADHD en begrip te kweken voor deze aandoening. Begrip, in combinatie met begeleiding en eventueel medicatie, draagt er aan bij dat kinderen goed kunnen functioneren en lekker in hun vel zitten. Belangstellenden zijn van harte welkom op de voorlichtingsavond. Zij hoeven geen patiënt van het Diakonessenhuis te zijn. Aanmelden voor de avond kan via west.utrecht@balansregionaal.nl

Datum informatieavond: 24 oktober 2016
Locatie: Diakonessenhuis locatie Utrecht, Bosboomstraat 1, 3582 KE Utrecht
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Toegang gratis.
Aanmelden: Aanmelden voor de avond kan via west.utrecht@balansregionaal.nl